L'INSTITUT BELLVITGE ESTÀ D'ANIVERSARI

VISITEU LA PESTANYA BENVINGUDA.

dijous, 6 d’abril del 2017

L'aula de Tecnologia.

Potser us pregunteu per què l'aula de tecnologia, molt espaiosa, té dues portes, una de les quals no s'usa mai. Això és degut que, en origen, cada una d'aquestes portes corresponia a una aula. Quan al centre s'impartia el sistema educatiu anomenat LODE, segons el qual els alumnes que havien cursat primària fins als 14 anys a les escoles (EGB), estudiaven als instituts 4 anys de secundària, 3 de BUP (Batxillerat) i un de COU (d'orientació universitària), aquelles dues aules eren destinades a cursos de 1r de BUP, eren idèntiques a les dues que hi ha a l'ala dreta. Això ho podem veure al plànol adjunt.

En començar el sistema educatiu LOGSE, que donava pas a l'ESO (La primària es retallava a 6è i la secundària obligatòria s'impartia als instituts), van haver molts canvis en el currículum, un dels quals, prou significatiu, fou la introducció de l'assignatura de tecnologia. Eren necessàries aules-taller amb espais grans que donessin cabuda a totes les eines i estris necessaris. És en aquell moment que es van tirar envans i de dues aules ordinàries se'n va fer una que és on encara actualment s'imparteix aquesta assignatura.

L'ESO va arribar al nostre centre el curs 1996-97.

Aquests últims cursos els alumnes de 1r i 2n d'ESO freqüenten aquesta aula per a fer ROBÒTICA, una assignatura que els agrada força.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada