L'INSTITUT BELLVITGE ESTÀ D'ANIVERSARI

VISITEU LA PESTANYA BENVINGUDA.

dissabte, 15 d’abril del 2017

El curs 1996-97 és d'especial interès

Aquell curs celebràvem el 20è aniversari i començàvem el nou sistema educatiu. Arribaven al nostre centre alumnes de 1r d'ESO (12 anys) i seguíem impartint BUP i COU. Teníem encara torn nocturn, tot i que s'anava eliminant a la major part dels instituts.

Al centre hi havia matriculats un total de 635 alumnes que cursaven al diürn: ESO ( 83 alumnes repartits en 3 1rs) BUP ( 58 de 1r, 108 de 2n, 87 de 3r) i 120 de COU i al nocturn: 55 de 3r de BUP i 124 de COU.


Aquell curs, els i les alumnes de les assignatures d'Autoedició i Multimèdia, EATPs de 3r de BUP, amb el seu professor Amadeu Reverter van fer un treball sobre aquells 20 anys de vida del centre que van editar en un CD-ROM. Aquest treball tracta la història de l'institut des dels seus orígens i conté una sèrie d'entrevistes a algunes persones que en formaven o n' havien format part.  




També a principis de l'any 1977, el nostre company Sergio Manzano, professor d'Educació Física gairebé des dels inicis del centre, va morir inesperadament encara massa jove. Els autors del treball el van voler dedicar a Sergio, a qui havien fet una de les entrevistes.  

Per a més informació sobre aquest treball:

20è Aniversari I.B: Bellvitge

Cinc anys després celebraríem el 25è Aniversari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada