L'INSTITUT BELLVITGE ESTÀ D'ANIVERSARI

VISITEU LA PESTANYA BENVINGUDA.

diumenge, 28 de maig del 2017

Graduació 2n de Batxillerat. Promoció 2015-17

Divendres 26 vam celebrar l'acte de graduació dels i les alumnes que han acabat aquest curs 2n de Batxillerat.

Ja fa uns anys que celebrem aquests comiats (i  també les graduacions de 4t d'ESO, que per a molts i moltes, que no seguiran estudiant batxillerat, significa la fi del seu pas pel centre) Abans no solíem fer aquestes celebracions i per això la majoria de les promocions que van estudiar amb nosaltres BUP i COU i encara els primers cursos d'ESO i Batxillerat no tenen aquestes fotografies de grup com a record de la seva promoció. Solem fer aquestes fotos a l'entrada,  davant de la palmera que ha estat testimoni mut del pas dels  molts estudiants que al llarg d'aquests 40 anys han freqüentat el nostre institut.

Si la promoció del 1976 és la primera del centre, la que el va estrenar el curs 1977 i preserva tants  i tants records dels seus anys, la que es va graduar ahir és la que en fa 40, i per ser una data tan significativa, també nosaltres,  que els hem acompanyat aquests cursos,  en guardarem un entranyable record.

Com hem dit sempre  a tot l' alumnat  al  qual  hem hagut d'acomiadar en  finalitzar  la seva etapa amb nosaltres, també ara els desitgem molts d'èxits en la seva nova etapa. Esperem que s'hagin sentit  escoltats i  valorats i que guardin bon record d'aquesta àmplia família a la qual pertanyen.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada