L'INSTITUT BELLVITGE ESTÀ D'ANIVERSARI

VISITEU LA PESTANYA BENVINGUDA.

dimecres, 24 de maig del 2017

Una família vinculada a l'institut, Chicano-Corrales.

Tant l'Andrea com l'Àlex van estudiar amb nosaltres ESO i Batxillerat científic amb boníssims resultats. Anys abans també els pares havien estudiat a l'institut. Els agraïm enormement les seves afectuoses paraules. Julián, Núria, Andrea i Àlex, esperem retrobar-vos el dia 9 de juny. 


Hola,  som la família Chicano-Corrales, formada pel Julián, la Núria, l’Andrea i l’Àlex. Dir-vos que quan va començar el nostre camí com a família, cap a l’any 1979, en Julián anava a 2n de BUP i va conèixer a la Núria, que començava 1r. Diuen que s’ha d’estar al lloc correcte i a l’hora correcte per trobar-te al teu destí, i sembla que estàvem destinats a trobar-nos.

Com alumnes, el nostre pas per l’institut va ser correcte i no gaire brillant, tot i que vam aconseguir la titulació de Batxillerat (BUP corresponent). Eren altres temps, en els que moltes vegades la relació professor-alumne era més de “col·legues” i teníem unes llibertats a classe impensables avui dia.

Amb l’arribada en 2007 de l’Andrea i 2009 de l’Àlex a l’institut com alumnes d’ESO, dos anys més joves que la que teníem nosaltres, i amb un altre pla d’estudis diferent, ens trobem que no tot havia canviat, ja que perduraven alguns dels nostres antics professors: Elena Rodrigo, Fran Bello, la Carme Torrijos, Marisa Díez, Ricard Vázquez, “El Metge”, etc.

He de dir que el pas de l’Andrea i de l’Àlex sí que va ser brillant, i ens van superar de lluny tant a nivell acadèmic com de participació i implicació amb el centre, ja que a dia d’avui segueixen mantenint una molt bona relació amb l’equip de professors, tot i que tots dos ja estan a l'etapa universitària; i l’Andrea segueix vinculada a l’institut, ja que a les tardes realitza l’activitat d’Estudi Assistit.

En una cosa estem tots quatre d’acord, i és que el nostre pas per l’Institut Bellvitge ha estat ple de bons records.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada